Suunnittelutoimistot

Olemme keränneet kokemusta suurempiakin saneerausurakoita varten lukuisista kerrostalokokonaisuuksista ja rivitaloyhtiöistä. Tiimillämme on erittäin kattava tekninen tietämys alasta sekä tieto niistä asioista, jotka tulee ottaa huomioon suunniteltaessa ja laskettaessa putkistosaneerausurakkaa.

Linercom Talotekniikka on kerännyt kokemusta lukuisissa projekteissa pääurakoitsijana sekä yhteistyössä eri yritysten kanssa. Tiimillämme on erinomainen tekninen tietämys sekä kyky joustaa ja ratkaista tilaajan erilaiset haasteet.

Hyväkuntoinen ja luotettava kalustomme on mitoitettu soveltumaan kaiken kokoisten projektien menestyksekkääseen läpivientiin. Laadun varmistaaksemme me Linercomilla suunnittelemme ja valmistamme sukituslaitteita niin omaan kuin muidenkin toimijoiden käyttöön. Pystymme vastaamaan kokonaisvaltaisiin putkistosaneerauksiin niin perinteisillä kuin modernilla hybridimenetelmällä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Linercom Talotekniikan putkistosaneeraus on myös yksinkertainen ja luotettava valinta, sillä koko paketti hoituu yhden toimijan avulla, eikä ylimääräisiä osapuolia tarvita. Tämä helpottaa myös informaation kulkua ja takaa pitävän aikataulun projektin läpiviennissä.

Toteutamme projektit kaikkialle Suomessa. Toteuttamiamme kohteitamme löytyy muun muassa Kouvolasta, Helsingistä, Turusta ja Lappeenrannasta.

OTA YHTEYTTÄ

Image

Arto Mäkinen

Toimitusjohtaja
040 176 5252
arto.makinen@linercom.fi

Image

Janne Lehtovaara
(Helsinki)

Projektipäällikkö
044 971 3732
janne.lehtovaara@linercom.fi