Suurten toimijoiden linjasaneeraukset

Linercom Talotekniikka toteuttaa myös ratkaisut suuriin julkisiin tiloihin ja kiinteistöihin sekä teollisuuden kohteisiin. Taustalla on pitkä kokemus suuremmistakin tontti- ja runkolinjasaneerauksista ja kaivojen betonoinnista. Ammattitaitoisella työnjohdollamme on näyttöjä kaiken kokoisten urakoiden läpiviennistä ja olemme toimineet useissa suurissa projekteissa sekä pääurakoitsijana että yhteistyössä muiden yritysten kanssa.

Linercom Talotekniikalla on laaja tekninen osaaminen ja kyky luoda nykyaikaisia ja kestäviä ratkaisuja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ammattitaitoinen tiimimme takaa urakan tehokkaasta läpiviennistä, mutkattomasta informaationkulusta sekä sovittujen aikataulujen pitävyydestä.

Hyväkuntoinen ja luotettava kalustomme on mitoitettu soveltumaan kaiken kokoisten projektien menestyksekkääseen läpivientiin. Laadun varmistaaksemme me Linercomilla suunnittelemme ja valmistamme sukituslaitteita niin omaan kuin muidenkin toimijoiden käyttöön.

Toteutamme urakat kaikkialle Suomessa. Kohteitamme löytyy muun muassa Kouvolasta, Helsingistä, Turusta ja Lappeenrannasta.

OTA YHTEYTTÄ

Image

Arto Mäkinen

Toimitusjohtaja
040 176 5252
arto.makinen@linercom.fi

Image

Janne Lehtovaara
(Helsinki)

Projektipäällikkö
044 971 3732
janne.lehtovaara@linercom.fi