Viemäriremontti sukitusmenetelmällä

Sukitus Linercom-menetelmällä on nopeampi ja edullisempi vaihtoehto putkistosaneerauksiin. Menetelmä ei vaurioita rakenteita sekä synnyttää vähemmän melua ja jätettä ollen näin parempi vaihtoehto myös ympäristölle. Linercom-menetelmä sopii myös erityisen hyvin kohteisiin, joissa auki kaivaminen ei ole vaihtoehto. Kun kaivantoja ei tehdä, työmaaympäristö on turvallisempi ja vältytään sortumisvaaralta.

Oli kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö tai suuri teollisuusrakennus, on ennen töiden aloittamista selvitettävä paras mahdollinen korjaustapa kyseessä olevaan kohteeseen. Saneerattavan kohteen kunto, sijainti, ympäristö ja monet muut asiat vaikuttavat siihen, voiko saneerauksen suorittaa Linercom-menetelmällä sukittamalla, vai kenties yhdistämällä siihen perinteinen menetelmä mukaan.

Hyvin suunniteltu on puoliksi sukitettu

Linercom-menetelmällä toteutettavat sukitukset etenevät aina samalla kaavalla:

  • Ennen projektin aloitusta huolehdimme asukkaille tiedottamisesta.
  • Työmaalle saavuttuamme suojaamme kohteen.
  • Hoidamme rassauksen ja sukituksen. Sukan kovettamiseen käytämme aina höyryä tai kuumaa vettä ja jokaiseen haarakohtaan asennamme haarayhteen.
  • Työn loputtua teemme työmaasiivouksen ja annamme luovutuskansion.
  • Myönnämme Linercom-menetelmällä tehdyille saneerauksille kymmenen vuoden vuotamattomuustakuun.

Ammattilaisemme löytävät optimaalisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen sekä suunnittelevat ja toteuttavat saneerauksen alusta loppuun. Päämäärämme ei ole vain moitteettomasti sujunut saneeraus, vaan myös tyytyväinen asiakas.

Sukitus asukkaan kannalta

Sukitusmenetelmällä toteutetussa putkiremontissa asukas voi asua kotona koko remontin ajan. Yhden asunnon sukitus kestää noin 2–3 päivää, joten haitta on minimaalinen verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Asukkaita tiedotetaan aina työvaiheista ennakkoon ja kerrotaan, milloin viemäriä voi käyttää ja milloin ei. Käyttökiellot koskevat ainoastaan niitä asuntoja, jotka ovat työn alla ja liittyvät samaan pystylinjaan. Muut asukkaat saavat käyttää viemäriä normaalisti.

Asukkaita pyydetään ainoastaan tyhjentämään allaskaapit sekä muut viemäröintipisteiden edustat sekä noudattamaan käyttökieltoja. Muita toimenpiteitä ei asukkailta vaadita.