Viemäriremontti omakotitalossa

Jos viemäri ei enää vedä hyvin, tai huomataan hajuhaittoja tai pulputtavia ääniä, se viittaa yleensä jo olemassa olevaan ongelmaan. Alkuperäiset viemärit voivat olla ikänsä puolesta saneerauksen tarpeessa, vaikka vuotoja ei olisi vielä syntynyt. Tyypillinen syy näihin ongelmiin on putkien halkaisijan pienentyminen vuosien saatossa. On putkiremontin aika.

Image

Putkiremontti käynnistyy maksuttomalla arviokäynnillä. Arviokäyntiin tulee varata noin tunti aikaa. Asunnon omistaja, tai hänen edustajansa, olisi hyvä olla paikan päällä käynnin aikana. Käymme läpi viemäripisteet, ja saat halutessasi heti laskelman sukituksen kustannusarviosta.

Omakotitalon sukitus kestää keskimäärin 4-5 päivää ja voit asua kotonasi koko remontin ajan. Joitakin rajoituksia kodin mukavuuksiin toki tulee. Sukan kovettamiseen käytetään lämmintä vettä tai kuumaa höyryä. Tämän johdosta viemäreiden käyttökielto on klo 8-17 välisenä aikana, kun asentajat työskentelevät asunnossa. Paikalle tuodaan kuivakäymälä käyttökieltojen ajaksi.

Image

Linercomilla työskentelee kokeneita asentajia. Kaikki työntekijämme ovat kotimaisia ammattilaisia, jotka ovat työsuhteessa suoraan yritykseemme. Näin pystymme takaamaan työn korkean laatutason sekä luotettavuuden.

Kylpyhuoneesi ei vaurioidu remontin aikana, sukitus tehdään aina rakenteita rikkomatta. Edes lattiakaivoja ei tarvitse vaihtaa,valurautakaivoihin asennetaan muovinen ja helppohoitoinen Linerdrain-lattiakaivoinsertti. WC-istuimia ei tarvitse uusia, mutta mikäli kyseessä on jo ikääntynyt istuin, on se helppo vaihtaa sukituksen yhteydessä.

Image

Linercom menetelmällä on taustallaan 50 vuoden rasitustestit, joten voit luottaa putkiremontin pitkäikäisyyteen.

Ota yhteyttä! Minuun saat yhteyden joko soittamalla tai sähköpostilla. Voit myös laittaa pyynnön kotisivujemme yhteydenottolomakkeella, niin me otamme yhteyttä sinuun.

OTA YHTEYTTÄ

 
Image

Jouko Koskelainen

Myyntipäällikkö
044 980 7535
jouko.koskelainen@linercom.fi