Putkiremontit omakotitaloihin helposti ja nopeasti

Linercom-menetelmä on nopeampi, edullisempi ja ennen kaikkea asiakkaalle helpompi vaihtoehto omakotitalon viemäriremontteihin. Menetelmää käytettäessä putket sukitetaan, eli vanhan putken sisään asennetaan uusi putki, kestämään taas vuosikymmeniä eteenpäin. Näin vältytään seinien ja lattioiden hajottamiselta sekä selvitään vähemmällä melulla. Voit siis asua kotona koko remontin ajan.

Meille reilu peli on tärkeä asia. Siksi etenemme aina sovitulla tavalla:

 • Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille.
 • Saat tarjouksen saman tien tai halutessasi myös sähköpostitse.
 • Sinulla on reilusti aikaa tehdä päätös.
 • Saneeraustyömme on kotitalousvähennyskelpoinen.

Toteutamme kaikki putkiin liittyvät saneeraukset helposti avaimet käteen -periaatteella, nopealla toimitusajalla. Ammattitaitoinen tiimimme on apunasi aina remontin suunnittelusta onnistuneeseen toteutukseen asti. Palveluihimme kuuluvat sukituksen lisäksi myös käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien saneeraus.

Putkiremontit omakotitaloihin helposti ja nopeasti

Joustorahoitus on edullinen ja joustava tapa rahoittaa putkiremontit. Joustorahoitus antaa remontille maksuaikaa ja helpottaa taloutesi menojen suunnittelua ja tasapainottamista. Joustorahoituksella voit rahoittaa suuretkin putkiremontit heti ja maksaa takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Joustorahoituksella voit toteuttaa niin remontteihin tarvittavien materiaalien hankinnan kuin muutostöistä maksettavat työkulutkin.

Takaisinmaksu sinulle sopivissa erissä

Joustorahoituksen takaisinmaksu ei tuota yllätyksiä. Voit sopia juuri sinun aikatauluusi sopivan takaisinmaksun sopimuksenteon yhteydessä. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1,7 % laskutushetken velkasadosta, kuitenkin vähintään 17 euroa kuukaudessa. Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden väliltä. Lisäksi voit halutessasi pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse maksaa kuukausilyhennystä. Lyhennysvapaan kuukauden korot jo kulut laskutetaan seuraavassa erässä.

Esimerkkilaskelma 5 000 euron lainalle, noin 6,5 vuoden takaisinmaksuajalla:

Luotonmäärä 5 000 €, lyhennys 85 €/kk, kk-tilinhoitomaksu 7 €, korko (9/2016) 5,70 %. Luottohinta 6 689 €. Esimerkkilaskelma on viitteellinen. Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle Joustorahoitukselle on 11,2 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (9/2016) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu ja mahdollinen luoton avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 6 %. Tilinhoitomaksu on 7,00 euroa. Luottoraja on 1 700-25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi. Joustorahoituksen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA.

Miksi valita Joustorahoitus?

 • Joustorahoituksen takaisinmaksu alkaa vasta kun työ on valmistunut.
 • Rahoitettava summa voi olla jopa 25 000 euroa.
 • Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Se on pankkisuhteesta riippumaton.
 • Joustorahoituksessa ei ole vuosimaksua.
 • Maksuaikaa voi saada jopa seitsemän vuotta.
 • Eräpäivän ja sinulle sopivan takaisinmaksuerän päätät itse.
 • Voit vuodessa pitää kaksi lyhennysvapaata vuotta jolloin sinun ei tarvitse huolehtia Joustorahoituksen takaisinmaksusta.
 • Vakituisen ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöiden kustannuksista saa kotitalousvähennyksen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää Joustorahoituksesta!

Joustorahoituksen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy. Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Puhelin (09) 1651.