Taloyhtiöiden putkistosaneeraukset sukitusmenetelmällä

Toteutamme kotien kaikki putkiin liittyvät saneeraukset helposti avaimet käteen -periaatteella ja nopealla toimitusajalla. Linercom-menetelmä on nopeampi, edullisempi ja ennen kaikkea asiakkaalle helpompi vaihtoehto putkisaneerauksiin.

Menetelmää käytettäessä putket sukitetaan, eli vanhan putken sisään asennetaan uusi putki, kestämään taas vuosikymmeniä eteenpäin. Näin vältytään seinien ja lattioiden hajottamiselta sekä selvitään vähemmällä melulla ja jätteellä. Asukkaat voivat myös asua kotona koko remontin ajan.

Tiedämme, miten onnistunut putkistosaneeraus tehdään

Taloyhtiöiden putkiremonttia toteutettaessa korostuu tiimistämme löytyvä ammattitaitoinen työnjohto, tekninen tietämys sekä kokemus erilaisten projektien läpivienneistä. Pyrimme siihen, että sama ammattilainen hoitaa asiakkaan kohteen sukituksen aina tarjouksen laatimisesta työnjohtajana toimimisen kautta maaliin asti.

Putkistosaanerauksien läpivienti sujuu aina samalla, tehokkaalla kaavalla:

  1. Ennen projektin aloitusta huolehdimme asukkaille tiedottamisesta.
  2. Työmaalle saavuttuamme suojaamme kohteen.
  3. Hoidamme rassauksen ja sukituksen. Sukan kovettamiseen käytämme aina höyryä tai kuumaa vettä ja jokaiseen haarakohtaan asennamme haarayhteen.
  4. Työn loputtua huolehdimme työmaasiivouksesta ja annamme luovutuskansion.

Toteutamme taloyhtiöiden putkistosaneeraukset joko sukittamalla tai vaihtamalla putket uusiin silloin, kun se on taloudellisesti kannattavampaa. Hyväkuntoinen ja luotettava kalustomme on mitoitettu soveltumaan kaiken kokoisten projektien menestyksekkääseen läpivientiin.

Toteutamme sukitukset kaikkialle Suomessa. Toteuttamiamme kohteitamme löytyy muun muassa Kouvolasta, Helsingistä, Turusta ja Lappeenrannasta.