Linerdrain-lattiakaivo

Linercomin kehittämän Linerdrain-lattiakaivon asentaminen on helppoa ja kätevää. Uusi muovinen lattiakaivo asennetaan vanhan kaivon sisään, eikä asennuksen yhteydessä tarvitse rikkoa vesieristeitä tai pintoja. Säästöä syntyy sekä ajassa että kustannuksissa verrattuna perinteisiin menetelmiin, joissa vanha kaivo piikataan auki pintoja hajottaen. Kaivojen pinnoitus puolestaan jättää merkittävän riskin rakenteisiin.

Käyttämällä Linerdrain-lattiakaivoa putkistojen saneeraus saadaan tehtyä saumattomasti aina lattiakaivosta pihakaivoon asti. Muovisessa lattiakaivossa ei ole likaa kerääviä teräviä kulmia tai reunoja, joten myös sen puhtaanapito on todella helppoa ja hygieenistä.

Muovinen saneerauskaivo on patentoitu täysin suomalainen tuote. Patentti- ja Rekisterihallituksen patentti No 11063 ja rekisteröity yhteisömalli (RCD) rekisteröintinumero 002842799-0001.

VTT on tehnyt lattiakaivolle virtaamamittaukset standardin SFS-EN 1253-2 mukaan.

Image

Linerdrain-korokerengas

Kohteisiin, joihin on asennettu Linerdrain-lattiakaivo, on saatavilla tulevien kylpyhuoneremonttien yhteydessä Linerdrain-korokerengas. Pintarakenteet puretaan vanhan valurautakaivon tasoon ja korokerengas käännetään paikoilleen aikaisemmin sukituksen yhteydessä asennettuun Linerdrain-lattiakaivoon. Linerdrain-korokerenkaaseen käy suoraan markkinoilla olevat vedeneristyslaipat ja kororenkaat sivuliitännöillä.

Linerdrain-korokerengas on rekisteröity yhteisömalli (RCD) rekisteröintinumerot 003095660-0001 ja 003095660-0002.

VTT on tehnyt korokerenkaalle tiiveyskokeen standardin SFS-EN 1253-1 mukaan.

Image