Sukitus Kotka

Sukitus Kotka

Sukitus, Kotka, As Oy Ketokuja. 11:n rivitaloasunnon sukitus.

Sukitus toteutettiin 11 asunnon rivitalokohteessa Kotkassa! Sukitus on innovatiivinen ja kestävä putkiremonttiratkaisu, joka tarjoaa tehokkaan tavan päivittää vanhat putkistot nykyaikaisiksi ja kestäviksi. Tässä artikkelissa käymme läpi sukituksen etenemisen sekä vinkkejä, mitä asukkaiden tulisi huomioida remontin aikana.

Sukituksen prosessi:

  1. Alkukartoitus ja suunnittelu: Ennen varsinaisen sukituksen aloittamista ammattilaiset tekevät perusteellisen alkukartoituksen kohteessa. Tämä sisältää putkien kunnon tarkastelun sekä suunnitelman laadinnan remontin etenemisestä.
  2. Valmistelutyöt: Ennen sukituksen aloittamista asunnoissa tehdään tarvittavat valmistelutyöt, kuten kalusteiden siirtäminen ja suojaaminen sekä pintojen peittäminen.
  3. Sukitusprosessi: Sukitusprosessissa vanhan putken sisälle asennetaan hartsiaineella kyllästetty sukka. Tämä vahvistaa putkien rakennetta ja estää vuotoja tulevaisuudessa.
  4. Testaus ja laadunvarmistus: Sukituksen jälkeen putkistot testataan huolellisesti varmistaakseen niiden toimivuuden ja kestävyyden.
  5. Siivous ja palautus: Sukituksen jälkeen asunnot palautetaan alkuperäiseen kuntoonsa ja remonttialueet siivotaan.

Asukkaiden Huomioitavaa:

  1. Tiedottaminen: Asukkaille annetaan selkeää ja ajoissa tapahtumista tiedottamista, jotta he voivat valmistautua remonttiin ja mahdollisesti järjestää omaa arkeaan sen mukaan.
  2. Kärsivällisyys: Remontin aikana saattaa esiintyä melua, pölyä ja muita häiriöitä, joten asukkaiden tulee varautua tilapäisiin haittoihin ja osoittaa kärsivällisyyttä. Perinteiseen putkiremonttiin verrattuna haitat ovat kuitenkin pienempiä ja lyhytkestoisempia.
  3. Yhteistyö: Yhteistyö asukkaiden ja remontin toteuttajien välillä on avainasemassa sujuvan ja tehokkaan remontin varmistamiseksi. Mahdolliset huolenaiheet tai ongelmat tulisi välittää viipymättä remontin vastuuhenkilöille.
  4. Kysymykset ja Huolenaiheet: Mikäli asukkailla herää kysymyksiä tai huolenaiheita remontin aikana, heitä kannustetaan ottamaan rohkeasti yhteyttä remontin toteuttajiin saadakseen tarvittavaa tukea ja apua.

Sukitus rivitalokohteessa Kotkassa tarjosi kestävän ja tehokkaan ratkaisun vanhojen putkistojen päivittämiseen. Asukkaiden tiedottaminen ja yhteistyö remontin toteuttajien kanssa varmistivat sujuvan remonttikokemuksen. Lisätietoja sukituspalveluistamme ja miten voimme auttaa juuri sinun rivitaloyhteisöäsi, ota yhteyttä meihin tänään!

Tutustu sukitukseen taloyhtiössä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous