Sukitus, Vantaa

Koy Ärrävaara – Koivuvaarankuja 2, Vantaa. Kohteessa sukitettiin viemäreitä kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa sukitettiin osa rakennuksen jäte- ja sadevesiviemäreistä. Toisessa vaiheessa sukitettiin lastausalueen pohjaviemärit, jossa suurin linja oli kooltaan 300mm ja pituudeltaan noin 80m.

Kestävä putkistosaneeraus

Haluatko kestävän ratkaisun putkistosaneeraukseen? Linercom-menetelmä tarjoaa asukkaille nopean ja vaivattoman vaihtoehdon viemäriputkien uusimiseen sukittamalla. Meillä on pitkäaikainen kokemus putkistosukituksista, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun avaimet käteen -periaatteella.

Sukitus Vantaa

Toteutamme putkistosukituksia Vantaalla. Sukitusmenetelmällä toteutetut putkistosaneeraukset tarjoavat useita etuja: ne ovat nopeampia, edullisempia ja vähemmän häiritseviä asukkaille. Vanhat putket sukitetaan muodostaen uuden putken vanhan putken sisälle, mikä pidentää putkiston käyttöikää vuosikymmenillä eteenpäin. Tämä tarkoittaa vähäisempää remontin aiheuttamaa haittaa, kuten seinien ja lattioiden rakennustöitä.

Korkeasti koulutettu ja ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että putkistosukitushanke sujuu jouhevasti alusta loppuun. Projektin alkaessa tiedotamme huolellisesti asukkaita ja varmistamme työmaan asianmukaisen suojauksen. Teknisen osaamisemme ja laadukkaan kalustomme avulla toteutamme sukituksen nopeasti ja tehokkaasti.

Tavoitteenamme on tarjota asukkaille Vantaalla paras mahdollinen ratkaisu putkistosukitukseen. Meiltä saat laadukasta palvelua, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous putkistosukituksesta Vantaalla. Luota asiantuntevaan tiimiimme ja valitse kestävä ratkaisu kotisi putkistojen kunnostamiseen.